У цій статті ми розглянемо новий, модний елемент в проведенні пам'ятних заходів, вечірок, корпоративів, весіль і ювілеїв. Цим елементом є CandyBar - естетично красиво оформлений солодкий стіл. CandyBar в корені відрізняється від банальної подачі десерту. Головною відмінністю, в традиції яка прийшла до нас з Європи, є велика різноманітність, максимально декорованих кондитерських виробів і солодощів.
Модний солодкий стіл CandyBar, можна створити своїми руками.
Оформлення смачненького і колірна гамма декорування солодкого столу, може прямо залежати від тематики вечірки. Продумане і стильне оформлення CandyBar, головна умова успіху заходу. CandyBar це не просто смачно, а ще й неймовірно красиво. Гарно оформлений солодкий стіл ідеально вписується в проведення будь-якої форми вечірки, від весілля і корпоративу до дитячого та тінейджерського свята. Спосіб подачі, скатертина, посуд, елементи декору, серветки, гірлянди, повітряні кулі, квіти, стрічки, все це елементи оформлення тістечок, солодощів, тортиків і цукерок.
На чому робити акцент в створенні CandyBar?
Однією з важливих складових оформлення солодкого столу, є скатертина. Вона повинна стати основою, у своїй колірній гамі відповідною до настрою свята. Наприклад, на весіллі це можуть бути світлі, рожеві, перламутрові тони, на дитячому святі яскраві, веселкові барви, на ділових бенкетах - можуть превалювати корпоративні кольори.
Важливим аспектом в підготовці солодкого столу є різноманітність солодощів і кондитерських виробів. Що тут скажеш, чим більше різних найменувань, тим краще. І якщо на весіллі ці солодощі будуть в масі своїй складатися з виробів таких як: зефір, білий шоколад, полуниця з вершками, червоно-білого желе, цукерок в білих, рожевих, червоних етикетках, то на дитячих заходах колірна гамма і різноманітність ласощів має максимально зашкалювати і привертати увагу. Досвідчені дизайнери рекомендують для ефектності оформлення столу використовувати скляні вазочки, великі келихи на високих ніжках, наповнені різнобарвними льодяниками, мармеладом, горіхами в глазурі, драже М & M's, цукатами і т.д. Крім цього на столі можуть бути маффіни з кремом, морозиво, кейк-попси - маленькі бісквітні тістечка з глазур'ю і карамеллю, пастила і печиво. Головною умовою солодкого столу повинна бути маленька порционність, для того щоб гості могли спробувати найбільшу кількість солодощів, лопатки і щипці для того щоб запрошені не забруднили руки і серветки. В оформленні CandyBar можна застосовувати наклеечки, бантики, фігурки, фотографії ювілярів або молодят.
Наступний сценарій